Certificat ISO 9001:2015

January 25, 2022

În 2019 am obținut certificarea ISO 9001:2015, “polița de asigurare” a calității produselor și serviciilor noastre. Certificarea a însemnat pentru noi derularea unor procese de evaluare a resuselor, oportunităților dar și a punctelor vulnerabile interne și externe deopotrivă. Rezultatul a însemnat optimizarea resurselor și creșterea satisfacției clienților noștri.

Reînnoirea certificării la începutul acestui an a însemnat reconfirmarea angajamentului nostru pentru o dezvoltare coerentă și centrată pe calitate.

Ne dorim să oferim clienților noștri serviciile și produsele de asigurare de care au nevoie, cu profesionalism și respect.

January 25, 2024

#Nou la Asito Kapital Răspunderea civilă profesională a Consultanților IT

Portofoliul nostru de produse de asigurare include acum și o asigurare de nișă, dedicată profesioniștilor din domeniul IT. Am dezvoltat această asigurare de răspundere civilă ca soluție la nevoile și cerințele de asigurare ale profesioniștilor și companiilor din domeniul IT. Aceasta asigurare deși facultativă devine esențială pentru cei care doresc să-și protejeze afacerea și să […]

Citește mai departe
October 3, 2023

#EchipaASK, partener al campanie Luna Asigurărilor de Locuințe

Daca este Octombrie, atunci este Luna Asigurărilor de Locuințe! Cea de-a XI ediție a acestei campanii naționale dedicată asigurărilor de locuințe pornește de la întrebarea Ce-ar fi dacă…? și își propune, ca pe parcursul lunii octombrie, să aducă în atenția noastra, a tuturor, cele mai importante riscuri la care sunt supuse locuințele din România și […]

Citește mai departe
July 20, 2023

#Angajăm!#EchipaASK!

ASITO KAPITAL își mărește echipa de profesioniști!

Citește mai departe