Certificări și premii

Certificare ISO 9001:2015

Echipa de management a societății ASITO KAPITAL SA subscrie principiilor ce stau la baza Sistemului de Management al Calității (angajament și politici bine definite, planificare atentă, implementare riguroasă, monitorizare și evaluare constantă, analiză și îmbunătățire continuă), ce reprezintă un cadru organizatoric supravegheat continuu și analizat periodic pentru a asigura o gestionare eficientă a activității societății ca răspuns la schimbările determinate de factori interni sau externi.

Prin adoptarea unei abordări proactive și orientată către excelență, ASITO KAPITAL SA poate răspunde în mod adecvat cerințelor și provocărilor pieței.

Declarația conducerii Asito Kapital S.A. privind Sistemul de Management al Calității

Premii și trofee

Profesionalismul echipei, atenția permanentă la nevoile partenerilor noștri, serviciile și produsele de calitate pe care le oferim clienților noștri, parteneriatele pe termen lung, deschiderea către inovare, toate aceste atribute ne-au adus, de-a lungul celor peste 25 de ani de activitate, recunoașterea și aprecierea partenerilor și clienților noștri.

Suntem recunoscători pentru fiecare premiu și distincție pe care le-am primit de-a lungul timpului, ele fiind o confirmare a eforturilor noastre constante de a ne menține standardele ridicate și de a evolua.

Continuăm să căutăm mereu modalități noi de a ne îmbunătăți serviciile, de a rămâne la curent cu ultimele tendințe și de a oferi cele mai bune soluții pentru nevoile celor cu care colaborăm.

Echipa noastră este pregătită să facă față oricăror provocări și să ofere mereu servicii de cea mai înaltă calitate, construind astfel parteneriate solide și durabile în toate proiectele noastre.

Premiul pentru cea mai eficientă companie din piață, acordat în anul 2000 de către Grupul Media Xprimm, este primul premiu de recunoaștere pentru echipa noastră la doar 2 ani de la începerea activității.

În cei peste 25 de ani de activitate, ne mândrim cu nenumărate premii, trofee și diplome acordate echipei noastre de către partenerii și colaboratorii noștri, marcând astfel întregul nostru parcurs profesional.

Premiul Special pentru Performanța în Vânzari, 2017, Premiul Special Dezvoltare Durabilă, 2003 și 2012, Premiul Special pentru Eficiență, 2011, Diploma de Excelență, 2015, Premiul pentru cea mai eficientă companie din piață, 2002, Premiul Special Tradiție și Stabilitate, 2021, Diploma Partener Strategic 2010, Premiul pentru Consecvență și Experiență, 2023 sunt doar câteva dintre ele.