#Nou la Asito Kapital Răspunderea civilă profesională a Consultanților IT

January 25, 2024

Portofoliul nostru de produse de asigurare include acum și o asigurare de nișă, dedicată profesioniștilor din domeniul IT.

Am dezvoltat această asigurare de răspundere civilă ca soluție la nevoile și cerințele de asigurare ale profesioniștilor și companiilor din domeniul IT.

Aceasta asigurare deși facultativă devine esențială pentru cei care doresc să-și protejeze afacerea și să ofere o mai mare siguranță clienților și partenerilor lor.

Ce riscuri poate acoperi această poliță? Orice eroare sau omisiune profesională, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a drepturilor de autor, pierderi financiare suferite de clienți ca urmare a serviciilor prestate.

Complexitatea și volumul activității companiei, experiența, tipul de acoperire dar și acoperirile suplimentare sunt câteva elemente de care ținem cont la calculul primei de asiguare.

May 16, 2024

Asigurările de Garanții Vamale

Despre asigurările de garanții vamale, o soluție eficientă pentru importatori, exportatori și comisionari vamali, va vorbi colegul nostru Mihai Bizineche, în cadrul primului eveniment Romanian Freight Forwarder’s Day organizat de către Uniunea Societăților de Expediții din România – USER. Este un prilej excelent pentru toți cei implicați în domeniul transporturilor și logisticii să afle mai […]

Citește mai departe
March 28, 2024

Parteneriat Uniunea Societăților de Expediții din România

Un nou parteneriat care ne onoreaza! Uniunea Societăților de Expediții din România – USER. Ne-am asumat, încă de la început, să oferim clienților noștri serviciile și produsele de asigurare de care au nevoie, cu profesionalism și respect. Prin înțelegerea activă a nevoilor dar și a provocărilor cu care se confruntă clienții noștri în derularea operațiunilor […]

Citește mai departe
January 25, 2024

#Nou la Asito Kapital Răspunderea civilă profesională a Consultanților IT

Portofoliul nostru de produse de asigurare include acum și o asigurare de nișă, dedicată profesioniștilor din domeniul IT. Am dezvoltat această asigurare de răspundere civilă ca soluție la nevoile și cerințele de asigurare ale profesioniștilor și companiilor din domeniul IT. Aceasta asigurare deși facultativă devine esențială pentru cei care doresc să-și protejeze afacerea și să […]

Citește mai departe