#Nou la Asito Kapital Răspunderea civilă profesională a Consultanților IT

January 25, 2024

Portofoliul nostru de produse de asigurare include acum și o asigurare de nișă, dedicată profesioniștilor din domeniul IT.

Am dezvoltat această asigurare de răspundere civilă ca soluție la nevoile și cerințele de asigurare ale profesioniștilor și companiilor din domeniul IT.

Aceasta asigurare deși facultativă devine esențială pentru cei care doresc să-și protejeze afacerea și să ofere o mai mare siguranță clienților și partenerilor lor.

Ce riscuri poate acoperi această poliță? Orice eroare sau omisiune profesională, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a drepturilor de autor, pierderi financiare suferite de clienți ca urmare a serviciilor prestate.

Complexitatea și volumul activității companiei, experiența, tipul de acoperire dar și acoperirile suplimentare sunt câteva elemente de care ținem cont la calculul primei de asiguare.

January 25, 2024

#Nou la Asito Kapital Răspunderea civilă profesională a Consultanților IT

Portofoliul nostru de produse de asigurare include acum și o asigurare de nișă, dedicată profesioniștilor din domeniul IT. Am dezvoltat această asigurare de răspundere civilă ca soluție la nevoile și cerințele de asigurare ale profesioniștilor și companiilor din domeniul IT. Aceasta asigurare deși facultativă devine esențială pentru cei care doresc să-și protejeze afacerea și să […]

Citește mai departe
October 3, 2023

#EchipaASK, partener al campanie Luna Asigurărilor de Locuințe

Daca este Octombrie, atunci este Luna Asigurărilor de Locuințe! Cea de-a XI ediție a acestei campanii naționale dedicată asigurărilor de locuințe pornește de la întrebarea Ce-ar fi dacă…? și își propune, ca pe parcursul lunii octombrie, să aducă în atenția noastra, a tuturor, cele mai importante riscuri la care sunt supuse locuințele din România și […]

Citește mai departe
July 20, 2023

#Angajăm!#EchipaASK!

ASITO KAPITAL își mărește echipa de profesioniști!

Citește mai departe