#EchipaASK, partener al campanie Luna Asigurărilor de Locuințe

October 3, 2023

Daca este Octombrie, atunci este Luna Asigurărilor de Locuințe!

Cea de-a XI ediție a acestei campanii naționale dedicată asigurărilor de locuințe pornește de la întrebarea Ce-ar fi dacă…? și își propune, ca pe parcursul lunii octombrie, să aducă în atenția noastra, a tuturor, cele mai importante riscuri la care sunt supuse locuințele din România și cum le putem proteja prin asigurări. O campanie de informare și conștientizare privind rolul asigurărilor de locuințe și protecția financiară pe care acestea ne-o oferă.

Mai multe detalii puteți afla pe site-ul dedicat campaniei totuldespreasigurari.ro

Campania „Luna Asigurărilor de Locuinţe” este iniţiată de APPA – Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor şi se desfăşoară cu sprijinul UNSAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România, UNSICAR – Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România și a partenerilor societăți de asigurare și reasigurare, precum si societăți de brokeraj în asigurări.

October 3, 2023

#EchipaASK, partener al campanie Luna Asigurărilor de Locuințe

Daca este Octombrie, atunci este Luna Asigurărilor de Locuințe! Cea de-a XI ediție a acestei campanii naționale dedicată asigurărilor de locuințe pornește de la întrebarea Ce-ar fi dacă…? și își propune, ca pe parcursul lunii octombrie, să aducă în atenția noastra, a tuturor, cele mai importante riscuri la care sunt supuse locuințele din România și […]

Citește mai departe
July 20, 2023

#Angajăm!#EchipaASK!

ASITO KAPITAL își mărește echipa de profesioniști!

Citește mai departe
July 10, 2023

#25 de ani de Asito Kapital!

Azi aniversam 25 de ani de activitate.
Primii 25 de ani!

Fiecare dintre cei #25 de ani ai Asito Kapital a însemnat OAMENI, MUNCĂ, EMOȚII, PROVOCĂRI, OBSTACOLE, REUȘITE, PARTENERIATE.

Citește mai departe